Tandartsenpraktijk Carsouw Tandartsen Regio Utrecht

Carsouw tandartsen 1.jpg

N.O.T.K.

7 behandelkamers

Geen tandartsen

Carsouw Tandartsen

We want you!! šŸ«µ

Ben of ken jij een enthousiaste orthodontist(e) of zelfstandig werkende mondhygiƫnist(e)die op een splinternieuwe locatie midden in het land wilt werken? Dan zoeken wij jou!

Carsouw tandartsen heeft vorig jaar haar deuren geopend van een prachtig nieuw praktijkpand in Wijk bij Duurstede. Er zijn in totaal 7 behandelkamers, de 4 op de benedenverdieping worden gebruikt door de tandartsen (Niels en Claudia Carsouw) en hun top team.

Op de bovenverdieping hebben wij 3 nieuwe kamers plus riante en luxe wachtkamer over, rƶntgenapparatuur waaronder nieuwste OPG apparaat met RSP functie.

Wijk bij Duurstede is een gemeente met ongeveer 25000 inwoners en heeft in een straal van 10 km geen orthodontist ter beschikking. Zelf heeft Carsouw tandartsen een zeer groot patiƫntenbestand, met als meerderheid jonge gezinnen.

Voor info stuurt u een mail naar info@carsouwtandartsen.nl

Adviseur

Uitgebreide Specificaties

Specialisme

algemeen

Behandelkamers

7

Praktijkpand

Huur

Ingeschreven patienten

1

Actieve patienten

1

Assistente

Geen

Preventie assistente

Geen

Mondhygieniste

Geen

Tandarts

Geen

Onderstaande teksten zijn aangeleverd door de opdrachtgever en worden inhoudelijk niet door ons op juistheid gecontroleerd. Aan de verstrekte informatie kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.