Wat doen we?

Over ons

Al meer dan 25 jaar adviseren wij onze relaties in de dentale wereld op financieel gebied. Met onze kennis van de markt weten wij iedere klant op een persoonlijke maar zakelijke wijze te adviseren bij de aan- of verkoop van een tandartspraktijk.

Wij weten uit ervaring dat het voor zowel zoekers als aanbieders (en hun adviseurs) niet altijd eenvoudig is om de juiste match te vinden. Het aanbod is erg versnipperd waardoor je nooit de gehele markt overzichtelijk in beeld krijgt.

Daarom is er PraktijkTotaal. Één overzichtelijk platform met het totale aanbod. Hier kunnen aanbieders hun praktijk ter overname aanbieden en kunnen zoekers op zoek naar een praktijk die perfect aansluit bij hun wensen.

Wij brengen vraag en aanbod samen, maar bemiddelen zelf niet. Heb je toch nog meer advies en ondersteuning nodig? Met onze ervaring verwijzen we je door naar de juiste adviseur.

Heb je vragen over onze dienstverlening of wil je meer informatie? Mail dan naar info@praktijktotaal.nl en kom met ons in contact.

Vraag & antwoord

Heb je een vraag voor PraktijkTotaal of wil je meer informatie over onze dienstverlening? Wij geven je de antwoorden, neem hieronder contact met ons op.

Stuur een bericht

/ karakters

Over PraktijkTotaal B.V.

Al meer dan 25 jaar adviseren wij, met ons adviesbureau, de dentale wereld op financieel gebied. Met onze kennis van de markt weten wij iedere klant op een persoonlijke maar zakelijke wijze te adviseren bij de aan- of verkoop van een tandartspraktijk. Met PraktijkTotaal geven wij jou de middelen om zelf je praktijk aan te bieden of om een praktijk te vinden die bij je past.

Adres

Televisieweg 64
1322 AM Almere

BTW nummer

NL863849623B01

KvK

86065378

IBAN

NL 12 ABNA 0110 950496